محل تبلیغ شما
محل تبلیغ شما

طرز تهیه سوپ پیازچه

  نحوه پخت سوپ پیازچه   مواد لازم برای سوپ پیازچه : آب مرغ  يک ليوان  پيازچه  200 گرم  قارچ  150 گرم   هويج دو عدد  جو ...

پخت سوپ پیازچه,نحوه پخت سوپ پیازچه

طرز تهیه سوپ پیازچه

 

نحوه پخت سوپ پیازچه

 

مواد لازم برای سوپ پیازچه :

آب مرغ يک ليوان 
پيازچه 200 گرم 
قارچ 150 گرم 
 هويجدو عدد 
جو پرک1/5 پیمانه
شيريک ليوان (دلخواه)
خامهسه قاشق سوپخوری (دلخواه)
نمک و فلفلبه ميزان لازم

 

طرز تهيه سوپ پیازچه :

ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند ليوان آب روی حرارت مناسب بگذاريد تا بجوشد، سپس هويج ها را رنده كرده و به آن اضافه می كنيم. در انتها قارچ ها و پيازچه های خرد شده را به همراه کمی کره تفت داده و به سوپ اضافه كرده و اجازه می دهيم با حرارت ملايم پخته و جا بيفتد، آن گاه شير را می توان در صورت تمایل اضافه كرده بعد از ده دقيقه خامه ها را ريخته و پس از گذشت پنج دقيقه گاز را خاموش می كنيم سوپ را در ظرف مناسب كشيده و آبليمو را به آن اضافه می كنيم.

 

نکته:

اگر شیر به سوپ اضافه شد برای مطلوب تر شدن طعم سوپ خامه هم اضافه شود.

اگر شیر را حذف کردید، بودن خامه هم ضرورتی ندارد.

 

این سوپ بدون شیر و خامه هم طعم دلچسب و مطلوبی دارد.

اگر آب مرغ در دسترس نبود می توان از دو قرص عصاره ی مرغ یا گوشت استفاده کرد.

 

گردآوری: بخش آشپزی گُلد فایر



ارسال نظر :