محل تبلیغ شما
محل تبلیغ شما

دستور تهیه کیک گیلاس با بادام زمینی

  در ادامه می‌توانید با دستور تهیه کیک گیلاس با بادام زمینی دقایقی لذت بخشی را برای خود بسازید .    مواد لازم:        کره  ۲۲۵ گرم     ...

دستور تهیه کیک گیلاس با بادام زمینی

دستور تهیه کیک گیلاس با بادام زمینی

آموزش کیک گیلاس و بادام

 

در ادامه می‌توانید با دستور تهیه کیک گیلاس با بادام زمینی دقایقی لذت بخشی را برای خود بسازید .

 

 مواد لازم: 
 

    کره  ۲۲۵ گرم

    شکر ۳/۴ پیمانه

    تخم مرغ ۳ عدد بزرگ

    وانیل نوک قاشق چای‌خوری

    آرد ۲۵۰ گرم

    نمک ۳/۴ قاشق چای خوری

    بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چای خوری

    بادام ۱۰۰ گرم

    مربای گیلاس ۲۰۰ گرم

    شیر ۱/۳ پیمانه 

 
 
 
آماده کردن مواد برای تهیه کیک گیلاس و بادام: 
 
1.  تخم‌مرغ‌ها رو با چنگال بزنید.
 
 
2.  بادام ها رو آسیاب کنید.
 
 
3.  مربای گیلاس رو زیر شیر آب بشویید تا شربت اون دقیقا شسته بشه. اون‌ها رو خشک و خرد کنید و بعد در آرد بغلتونید. آرد اضافی اون‌ها رو بگیرید.

طرز تهیه: 

از گذشته فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

 

کره «به دمای اتاق» و شکر رو با هم بزنید تا خامه اي بشن. تدریجی تخم‌مرغ زده شده و وانیل رو افزون کنید و هم بزنید.

 

بعد به آرومی آرد رو به همراه نمک، بیکینگ پودر و پودر بادام با سایر مواد ترکیب کنید. در آخر مربای گیلاس و شیر رو افزون کنید و خمیر رو با قاشق در قالب نان «۲۳ در ۱۳ در ۷ سانتی‌متری» بریزید و برای ۴۵ تا ۶۰ دقیقه «تا خلال دندانی که در وسط کیک می زنید و خارج می کنید، تمیز باشه» بپزید.

 

بذارید تا کیک در قالب دقیقا خنک بشه و بعد اون رو از قالب در آورده و برش بزنید.

 

ارسال نظر :