محل تبلیغ شما
محل تبلیغ شما

ارتباط مصرف گوشت قرمز و افزایش خطر ابتلا به سرطان روده در زنان

تحقیق جدید نشان می دهد رژیم غذایی فاقد گوشت قرمز می تواند به زنان در کاهش ریسک یک نوع سرطان روده کمک کند.  به گزارش مهر، یافته ها نشان ...


Warning: get_headers(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/basenews/goldfire.ir/parts/main_single.php on line 105

Warning: get_headers(http://dl-armanebartar.ir/goldfire/images/1/38156.jpg): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/basenews/goldfire.ir/parts/main_single.php on line 105

Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/basenews/goldfire.ir/parts/main_single.php on line 109

Warning: file_get_contents(http://dl-armanebartar.ir/saveImage.php?img=http://www.beytoote.com/images/stories/news/97/01/9701-50t468.jpg&id=38156&numb=1): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/basenews/goldfire.ir/parts/main_single.php on line 109
 اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,گوشت قرمز

ارتباط مصرف گوشت قرمز و افزایش خطر ابتلا به سرطان روده در زنان

تحقیق جدید نشان می دهد رژیم غذایی فاقد گوشت قرمز می تواند به زنان در کاهش ریسک یک نوع سرطان روده کمک کند. 

به گزارش مهر، یافته ها نشان داد افرادی که به طور مرتب گوشت قرمز می خورند در مقایسه با افرادی که رژیم غذایی بدون گوشت قرمز دارند در معرض ریسک بالاتر ابتلا به "سرطان دیستال کولون" قرار دارند؛ دیستال کولون بخش انتهایی روده است که مدفوع در آن تجمع می یابد.

 

«دی یگو رادا فرناندز»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لیدز بریتانیا، در این باره می گوید: «تاثیر انواع متفاوت گوشت قرمز و الگوهای رژیم غذایی بر محل سرطان یکی از بزرگ ترین چالش های مطالعه رژیم غذایی و سرطان کلورکتال (راست روده) است.»

 

در این مطالعه، داده های ۳۲,۱۴۷ زن از اسکاتلند، ولز و انگلستان مورد بررسی قرار گرفت.

 

فرناندز در ادامه می افزاید: «مطالعه ما تاکید می کند که اهمیت رژیم غذایی برای افرادی که سابقه سرطان کلورکتال در خانواده شان دارند یا می خواهند از ابتلا به سرطان پیشگیری کنند بیشتر مدنظر قرار گیرد.»

 

مطالعات چندین فاکتور از جمله مواد شیمیایی تولیدشده به هنگام پخت گوشت قرمز در دمای بالا و وجود مواد نگهدارنده نظیر نیترات در گوشت های فرآوری شده را در وجود این رابطه دخیل می داند.

 

ارسال نظر :